Tandlæge Århus

Profil

Klinikkens historie

Tandlægen.dk - aarhus ved rådhuset blev grundlagt ved en sammenlægning af fire tandklinikker i 2003. Steen Sloth Madsen, med klinik på Telefontorvet, Joseph Omidvaran, der havde klinikken på Sønder alle 3, Jørgen Braun med klinik i tidligere Danske Banks bygning på Rådhuspladsen 3 og Gerd Schierup med klinik på Rådhuspladsen 5.

Steen Sloth Madsen og Gerd Schierup tog hånd om sammenlægning af klinikkerne og i 2005 stod vores nye klinik færdig med navnet Tandlægerne ved rådhuset.

 

Klnikken i dag

Tandlægen.dk - aarhus ved rådhuset er et dygtigt team bestående af 4 tandlæger, 3 tandplejere, 2 receptionister og 4 klinikassistenter. Klinikken på Sønder Alle 3 ligger i en smuk gammel ejendom ovenover et af byens hæderkronede spisesteder, Rådhuscafeen. Vi byder dig velkommen i lyse, moderne og hyggelige omgivelser med rar og afslappet atmosfære og plads til latter på gangene.

Erfaring kombineret med den nyeste teknologi hjælper os med at fastholde en optimal behandling for dig som patient, – både når det gælder smertefrihed, holdbarhed, æstetik og kvalitet.

Vi vægter faglig sparring med hinanden højt, således at vi kan opnå de bedste resultater. Høj faglighed er en selvfølge, og vi deltager flittigt i kurser i ind- og udland for at dygtiggøre og videreudvikle os. Godt samarbejde og god kommunikation med vores patienter er vigtigt for os, så vi sammen når frem til en løsning og behandlingsplan, der passer den enkelte. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os – vi skaber smil

 

 

 

 

 

© Copyright Tandlægerne ved Rådhuset
Webdesign: Søgemedier A/S