Tandlæge Århus

Personale

Alle klinikassistenter assisterer tandlægerne og til tider tandplejerne. Alle er uddannet til at udføre almindelige tandrensninger og bedøve med The Wand.

Tandlæger

Gerd Schierup

Uddannet 1981 fra Aarhus Tandlægehøjskole. Klinikmedejer af Tandlægerne ved Rådhuset siden 2005. Gerd har særlig interesse i kosmetisk tandbehandling. Er certificeret i kosmetisk tandretning med Inman aligner. Medlem af Saed - Scandinavian academy of esthetic dentistry. kontakt gs.aarhus@tandlaegen.dk

Anders Grønbeck

Uddannet 1992 fra Göteborg Tandlægehøjskole. Klinikmedejer af Tandlægerne ved Rådhuset siden 2008. Anders underviser på Århus Tandlægeskole på afdeling for protetik. Har særligt fokus på bidfunktion. Medlem af Dsoi - Dansk Selskab for Oral Implantologi og dskof - Dansk selskab for klinisk oral fysiologi og dspnet - Dansk selskab for Parodontologi kontakt : ag.aarhus@tandlaegen.dk

Kasper Nedergaard

Nyuddannet tandlæge fra Århus Tandlægeskole sommeren 2016 og frisk med den nyeste viden indenfor faget, Kasper var i Rwanda i 2015 som frivillig tandlæge for Tandsundhed uden grænser, vil gerne af sted igen i 2017. Arbejdet som frivillig kombinerer Kaspers lyst til at hjælpe andre med hans særlige interesse for kirurgi.Kontakt: kn.aarhus@tandlaegen.dk

Louise Dahl-Rasbech

Uddannet fra Aarhus Tandlægeskole i 2009. Louise har en generel bred erfaring fra privat praksis, samt som klinikleder i børnetandplejen i Horsens. Har arbejdet frivilligt for Tandsundhed Uden Grænser i Peru i 2008. Louise laver alle former for tandbehandling, og interesserer sig særligt for æstetiske behandlinger, herunder fortandsplast og kroner/broer. Kontakt: ldr.aarhus@tandlaegen.dk

Tandplejere

Lissen Andersen

Uddannet 2003 ved Aarhus SKT. Ansat hos Tandlægerne ved Rådhuset i 2017. Stort knov how i forebyggende tandbehandling af alle typer af patientcases. brænder for sit fag.

Tina Heger

Uddannet 1994. Ansat hos Tandlægerne ved Rådhuset siden 2005. Har mange års erfaring med implantater, klargøring og opfølgning af patienter efter parodontal kirurgi.

Ditte Beck

Uddannet 2003. Arbejdet 1,5 år i England. Ansat hos Tandlægerne ved Rådhuset siden 2005.Efteruddannet i akupunktur og operativ cariesterapi, til brug tandlægepraksis. Ditte har mange års erfaring i kosmetiske plastfyldninger efter børsteskader.

Klinikassistenter

Annette Pedersen

Annette modtager dig i receptionen. Ansat hos Tandlægerne ved Rådhuset siden 2005. Ansvarlig for indkøb og indkald af patienter. Kan i nødtilfælde stadig svinge et sug :)

Nadia Hjortshøj

Ansat 2011. Uddannet 2005. Er uddannet til at udføre tandrensninger og bedøvelser med The Wand. Indgår i klinikkens tandblegningsteam sammen med Sidsel & Gerd. Videreuddannet i Inman aligner- behandlinger. I fælleskab med Candy ansvarlig for klinikkens samarbejde med Kamstrup.

Candy Vien

Startet i 2012 og udlært dec 2014. Fastansat siden 1 maj 2015. Ansvarlig i fælleskab med Nadia, for klinikkens samarbejde med Kamstrup. Sammen med Anders og Sidsel ansvarlig for klinikkens Grindcare behandlinger.

Tina Rasmussen

Ansat 2005. Erfaren klinikassistent. er klinikkens sikkerhedsrepræsentant. Tina har stor erfaring i at assistere ved større operative indgreb.

Kathrine Beldring Jakobsgård

Kathrine Beldring Jakobsgård. Vi er meget glæde for at Kathrine er tiltrådt vores team. Kathrines hovedopgave er at assistere til behandlinger. Uddannet klinikassistent siden 2014.

Lilian Kheibeizi

Lilian er ansat fra juli 2017 i en uddannelsestilling i forbindelse med klinikassistentuddanelsen. Vi ønsker Lilian varmt velkommen.

Specialtandlæger

Søren Schou

Tandlægen.dk - aarhus ved rådhuset har et tæt samarbejde med specialtandlæge Søren Schou. Søren udfører alt fra lettere operative indgreb til fjernelse af svære visdomstænder og implantatoperationer. læs mere på deres hjemmeside: www.sptand.dk

© Copyright Tandlægerne ved Rådhuset
Webdesign: Søgemedier A/S